Vinterverket

Såpeboblejente & Lykkemamma på 68º nord

Vinterverket om Vintermoter

Det viktigste, og beste, motetipset er å investere i en skikkelig god bestemor-truse. Den skal være varm, stor og dekke både rompe og mage. Dette er særdeles viktig når man skal nyte en kaffe ute i det blå som ofte er en stein i fjæra med kaffe på termos. Føling i fjæra kan fort bli til blærekatarr i fjøra om man ikke passer å kle seg slik man kle seg skal.

Stilongs er et “must” og den mest moteriktige varianten er den typen som begynner midt på leggen og ikke stopper før den når puppene. Det er også meget praktisk for på den måten holder man seg varm samtidig som man slipper å bruke bh. Stilongsen bør helst ha et ett stort og prangende merke festet på seg. Det er inn å se sponset ut og stillongs er intet unntak.

Selv på de kaldeste dager er det viktig å være motebevisst. Innendørs gjelder stillongs, ullsokker, en gammel t-skjorte fra nærbutikken og strikkajakken. Tøfler er lov, men man bør unngå det om man kan. Utendørs er riktig skotøy viktig og Nesna Labber er en tidløs mote som fortsatt holder stand. Andre alternativer kan være cherrox, biekso og fotformsko fra Ecco. Ønsker man å gå for det enkle og rene kan man kombinere cherrox og termodress. Da er man praktisk kledd samtidig som man beholder stilen når man beveger seg ute på vei til og fra dit man skal og der man har vært.

foto: Vinterverket

foto: Vinterverket

Mange sverger til allværsjakken med snøring i livet noe som er et godt valg når det kommer til moteriktige jakker. Sterke farger som gult og rosa er meget populært og er på god vei til å skyve den klassiske Fjellanorakken ned på en god andreplass.

foto: Vinterverket

foto: Vinterverket

Som ellers i verden er også hodeplagg en viktig del av et moteriktig antrekk og her har man flust å ta av. Det rette valget er enten caps (her også med logo, gjerne fra Felleskjøpet) eller en hjemmestrikket lue med øreklaffer. En god skinnlue kombinert med et forfrossent ansikt med røde kinn, rødlig nese og frostsprengte øyne er også en av vinterens store motevinnere.

Som en ekstra touch for å skape et komplett antrekk er polvotter, gamasjer og en liten dose Spenol på kinnene for å bevare gløden. Husk: Det er bare fantasien som setter grenser!

Og ønsker man å virkelig sette prikken over i`en på en god fest så kan man rett og slett kle på seg den fineste fisken man har…

foto: Vinterverket

foto: Vinterverket

5 responses to “Vinterverket om Vintermoter

 1. sannhet 3. april 2009, kl. 11:34

  Hihi, jeg liker bloggen din. Du har heved en ny følger. 🙂

  ca.strømsnes:
  takk, det var hyggelig:) ønsker deg (og dine) en riktig god helg og god påske!

 2. undertegnede 4. april 2009, kl. 11:38

  herlig innlegg sara 🙂
  God påske!!

  ca.strømsnes:
  næmmen hallaise!! ser at du har flyttet ut av hybel… ble for trangt kanskje?;) godt å se at du er oppe med ny blogg. ha en finfin påske og så talast vi:)

 3. Grethe 5. april 2009, kl. 09:52

  Jeg ser deg for meg. Du er sikkert et betagende syn. Flotte formuleringer har du også. Spesielt likte jeg denne:
  «Føling i fjæra kan fort bli til blærekatarr i fjøra om man ikke passer å kle seg slik man kle seg skal.»
  God påske til deg, og jeg trenger tydeligvis ikke fortelle deg at du skal kle godt på deg fordi vårsola kan være lunefull. 🙂

 4. Marita Sørensen Solaas 7. april 2009, kl. 14:05

  Me like.
  Syns du burde skrive mer om mote;)

  ca.strømsnes:
  hihi;) neste nummer av Vinterverketmoter kommer til 17.mai – sånn rundt om der.
  kommer du nå hjem til påske? eller er det kun bilvask som gjelder? hehe! om vi ikke sees: masse god påske og kos dæ med kjæresten:)!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: