Vinterverket

Såpeboblejente & Lykkemamma på 68º nord

Takk for det gamle

Ett år har gått. 1 ny brukt bil, 4 kilo pluss, tre nye linjer i panna, plusstall på konto, en oppgave i minus, tusen nye ord lært, seks nye venner, ei brukken tå, to runder med vannkopper, ti turer til Sorrisniva og mange flere klemmer enn i fjor.
Jeg oppsummerer året som egentlig begynte da sola kom tilbake og da Finnmarksløpet hadde avspark. Året som har rommet appelsinpåske, flom i indre Troms, stormer som har vært som en flau bris, praksis, 160 mil i bil tre fylker ned og opp, latter, glede, mer sjokolade, tårer og latter igjen. 2012 var året da vi sammen var på kino for første gang.

foto: Vinterverket

foto: Vinterverket

Den siste dagen i året bruker vi på å male nye drømmer og nye ønsker. Rødt for mer kjærlighet og varme klemmer. Gult for sola som skal komme tilbake, lysstrimlene i en mørk kinosal, stjerneskudd og for glede. Grønt for omtanke og medmenneskelighet. Blått for gode dager i snøen der vi skal ake enda fortere i bakkene og ved sjøen. Orange for late søndager, mer latter og større smil. Lilla for gode historier, flere nye venner og flere turer til Sorrisniva. Rosa for håp og glede.
Brunt, svart, turkis og alle fargene vi kan som smelter seg sammen på det umalte arket med dagen som snart renner ut og inn i det nye året.

Vi har alle fargene og i år skal vi bruke dem. Jeg velger å begynne med litt rosa mens hun som er minst sover når jeg nyter en stille stund mellom slagene med et lite glass rosa cava. Det smaker himmelsk.
Jeg drikker sakte.
Så kan det nye året begynne. Jeg er klar.

foto: Vinterverket

foto: Vinterverket

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: