Vinterverket

Såpeboblejente & Lykkemamma på 68º nord

Velkommen til Ferie

“Velkommen til denne ombordstigning med destinasjon: Ferie”

Ferie. Omsider er vi klare for Ferie, dette forgjettede land vi så alt for sjelden reiser til, der ingen regler eksisterer, der man aldri trenger sikkerhetsbelter og hvor nødutgangene alltid er fri. Ferie er landet som rommer små bokser der man kan låse inn forkjølelser, ubetalte regninger, oppgaver som egentlig skulle vært skrevet og dårlig samvittighet for alt man skulle ha gjort. Man kan låse alt ned i de små boksene og plassere dem utenfor rekkevidde slik at man ikke trenger å bry seg mer med dem for når man er på Ferie er det verken tid eller rom for slike trivielle saker og ting. Ferie er landet der B-mennesker er å anse for normalen og alt annet er ren og skjær galskap. Ferie!

“Beregnet tid til ankomst er 85 dager så len dere godt tilbake for det kan bli noe turbulens på turen”

Å komme frem til destinasjonen Ferie tar tid og det er en lang og strevsom reise med både turbulens, dårlig vær, lite søvn og trangt om plassen, men vi går på med krum hals for vi vet at premien vil komme ved reisens slutt. På gode dager med sol og løfter om bedre tider er reisen langt mer trivelig med god mat i godt lag og så er man snart fremme. Vi teller ned med andakt. 1 – 2 – 3 – F E R I E!

“Velkommen til Ferie. Håper dere har hatt en fin reise og får et fint opphold. Velkommen tilbake ved en senere anledning”

Vi lander i Ferie, låser ned gammel bagasje i de små boksene, går av og puster med iver i ny luft som aldri før har vært resirkulert før vi åpner sekken som skal romme nye minner fra det forgjettede landet Ferie.
Ferie er landet der man selv man bestemme tid, sted, rom og innhold når man er enehersker, dronning, tsar, konge, keiserinne og diktator i sitt eget lille pustehull i hverdagen: Ferie.

foto: Vinterverket

Reklamer

3 responses to “Velkommen til Ferie

  1. Jenny 4. april 2012, kl. 08:00

    Endelig kunne jeg stige ombord jeg også 🙂

  2. Pingback: Kommentarene som forsvinner

  3. Pingback: Kommentarene som forsvinner «

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: