Vinterverket

Såpeboblejente & Lykkemamma på 68º nord

Vannfast

Høsten kommer med tilbud på regn mens vi tar oss vann over hodet når vi trekker i badedrakt for første gang siden ungdomsskolen og oppdager at selv om rund også er en form så er det ikke helt den formen badedrakten hadde forventet når vi ser oss selv i speilet og gremmes. Fins det en utvei og er babyer vannfaste?

Pakningsvedlegg for bruk av baby:

Les nøye gjennom dette pakningsvedlegget. Det inneholder informasjon som er viktig for deg og som kan gjøre livet ditt litt lettere.

Bruk av Baby er reseptfritt. Likevel er det viktig at man gjør det riktig for å oppnå best mulig resultat.
Husk: Ta vare på dette pakningsvedlegget. Du kan få behov for å lese det igjen og igjen og igjen…

Innhold:

Bløt masse, tilsatt melk og maisgrøt, med en fast og vanntett overflate
Oppbevares best i romtemperatur. Ekstra emballasje kan trekkes på og da kan man oppbevare i kaldere temperatur og i vann.

Vanntett overflate? Dette er en situasjon jeg ikke kommer ut av mens regnet fortsetter å øse av fulle lager med Morphine på øret som skaper en merkelig stemning av lyst og mørkt på samme tid når små solgløtt treffer saksofonen i moll som visker om hemmelige telefonnumre når livet ikke bare er en dans på roser, men også en joggetur på kaktuser. Badedrakten og jeg er definitivt på en motemolo av kaktuser.

Hun ler høy når hodet treffer vannet nøyaktig to måneder etter at vi har flyttet inn i Nr.11 med utsikt over øyene og der vi på gode dager kan se den høye butte toppen som ett av syv gjeld selv om vi personlig ikke har gjeld til presten der det rager 1391 meter over havet. Vi bor ved fjorden. I Nr.11. Det røde, lille, huset på den lange rekken av små hus som huser sommergjester når sola skinner. Hun skinner og så ler hun høyt igjen når jeg fører henne gjennom vannet og lager bobler som treffer den lille nesen.

Vi er fortsatt våte når vi kommer hjem der sola viser seg fra sin beste side med sommer i august når jeg henger henne til tørk og gleder meg til neste uke

foto: Vinterverket

3 responses to “Vannfast

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: