Vinterverket

Såpeboblejente & Lykkemamma på 68º nord

En helt vanlig dag på jobb

“Telefonen min blir avlyttet av kommunen, legekontoret og deltakerne fra Skal Vi Danse”

Slik begynner arbeidsdagen en helt vanlig mandag i oktober. Trøtt og sliten etter nok en utfordrende helg på landet er jeg særdeles lite opplagt der han legger i vei om at russerne skal vi komme, hvordan det var Sylvia Brustad som drepte Tore Tønne og at Ari egentlig er gift med Killengreen. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet bortsett fra at jeg er roten til alt ondt og at han skal personlig skrive brev til Stoltenberg og kreve meg oppsagt fordi jeg er en ufyselig og ubrukelig liten jentunge som ikke evner andre ting enn å sitte i fengsel. For det er nettopp der jeg hører hjemme: I fengsel.

Jeg elsker mandager. Mandag kommer alltid med overraskelser og interessante innspill fra omgivelsene rundt meg. Mandag rommer det meste. Latter, aggresjon, gråt, sinne og latter igjen som ofte kommer fra meg fordi aggresjon og sinne har den effekten. Jeg ler. Ofte ler jeg høyt når ting blir for latterlige og latteren sitter alt for løst til å ikke slippe den ut. Mandag er rett og slett en strålende dag.

“Du fortjener all den ondskap du kan få og jeg skulle ønske du var død”.

Jeg ler. Nok en halvtime av livet mitt jeg ikke vil få tilbake.

One response to “En helt vanlig dag på jobb

  1. lindis 13. oktober 2007, kl. 19:59

    bare slenger innom og sier vært her og lest. liker som vanlig. det har liksom blitt trøstehulen min det her, haha…du får meg alltid til å le på de merkeligste steder. Derrick altså…Derrick…sukk…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: